На Чернігівщині знайшли диск із даними про підрозділ окупантів (відео)
ДПСУ

Прикордонники на Чернігівщині знайшли диск із понад сотнею гігабайт даних про зенітно-артилерійський підрозділ рф з-під москви, який брав участь у війні в Україні.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба у Facebook.

На носії є інформація про штатно-посадовий розпис з біографіями російських військових, технічна документація озброєння та військової техніки. Також наявні документи з участі у навчаннях, бойової готовності, карти та інша службова документація.

 
Прикордонники знайшли диск із документами військової частини рф

ℹ️ На Чернігівщині прикордонники знайшли диск із документами військової частини рф, яка брала участь у війні проти України ▪️На носії знаходиться більше сотні гігабайт даних про зенітно-артилерійський підрозділ рф з-під москви: штатно-посадовий розпис з біографіями російських військових, технічна документація озброєння та військової техніки. ▪️На диску також були документи з участі у навчаннях, бойової готовності, карти та інша службова документація. Деякі з них мали гриф «Таємно». Тепер українські правоохоронці також мають фотографії, характеристики, копії паспортів та інших документів загарбників. ▪️Ця інформація допоможе встановити військовослужбовців, причетних до збройного вторгнення в Україну. І всі вони обов’язково будуть притягнуті до відповідальності!

Posted by Державна прикордонна служба України on Saturday, July 2, 2022

Тепер українські служби мають фотографії, характеристики, копії паспортів та інших документів загарбників. Це допоможе ідентифікувати учасників вторгнення та притягнути їх до відповідальності.

Нагадаємо, нещодавно українська розвідка отримала детальну технічну документацію щодо будівництва Кримського мосту.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Запорізькій області п'яні окупанти перестріляли один одного