Новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров — Маркевич
Getty Images

Мирон Маркевич, глава комітету збірних України УАФ, заявив, що залишає свій пост, а новим тренером збірної після Андрія Шевченка стане Сергій Ребров.

«Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ», — зазначив Маркевич в інтерв'ю Meta-ratings.

Також Маркевич підтвердив, що Сергія Реброва призначать на посаду головного тренера національної збірної України. За словами колишнього глави комітету, це станеться 9 серпня.

«Він на мою підтримку завжди може розраховувати», — сказав Маркевич.

Тиждень тому Андрій Шевченко заявив про завершення контракту з Українською асоціацією футболу та покинув пост головного тренера збірної України.

Довідка

Сергій Ребров — колишній нападник та атакуючий півзахисник збірної України, другий бомбардир в історії чемпіонатів України. Також він був першим гравцем, який забив у чемпіонаті України сто голів.

Виступав за такі команди, як: київське «Динамо», турецький «Фенербахче», англійські «Тоттенгем» та «Вест Гем», а також російський «Рубін».

У 2009 році став тренером. З 16 квітня 2014 року обіймав посаду в.о. головного тренера в київському «Динамо», а з 18 травня 2014 року по 31 травня 2017 — головний тренер «Динамо».

Андрій Шевченко пішов зі збірної України через суттєве зниження зарплати — ЗМІ