Посварився зі співмешканкою та був напідпитку. У поліції оприлюднили обставини та версії смерті Полякова
УНІАН

Іван Вигівський, начальник ГУ Нацполіції Києва, назвав дві основні версії смерті нардепа Антона Полякова та розповів про деталі справи.

Під час брифінгу голова поліції заявив, що причиною загибелі депутата могло бути хронічне захворювання або ж отруєння невідомою речовиною .

Він зазначив, що слідство більш схиляється до версії природної смерті нардепа.

Іван Вигівський також розкрив обставини загибелі Полякова.

Перед смертю він сидів у ресторані Noir (на Печерську) і декілька годин їздив містом зі знайомим. Нардеп нібито не хотів повертатися додому, бо посварився зі співмешканкою.

Потім він пересів у таксі, яке поліція зупинила через порушення ПДР.

Таксист розповів правоохоронцям, що Поляков був п’яний і йому стало погано в машині «буквально за хвилину до того, як його зупинили поліцейські». У крові загиблого виявили 1 проміле алкоголю.

За результатами розтину, Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Правоохоронець підтвердив інформацію, що знайомим, який спілкувався із Поляковим останнім, був Руслан Джамбулатов. 

У поліції не назвали імені співмешканки Полякова, але підтвердили, що мова про депутата Ганну Скороход. Сьогодні вранці вона знепритомніла в будівлі парламенту.

Після смерті Полякова нардеп Третьякова спричинила скандал в Раді, написавши про загибель колеги так: «Одним ворогом менше».

Руслан Стефанчук став новим спікером Верховної Ради. Чим він відомий