Росіяни збрехали про участь свого фільму «Брат 3» у Каннському кіноринку-2024
Unsplash

Російські ЗМІ поширили дезінформацію про те, що нібито фільм «Брат 3» покажуть в межах кіноринку Каннського фестивалю Marché du Film. Організатори фестивалю «здивувались».

Про це повідомляє Інститут Масової Інформації.

Про участь фільму у фестивалі розповів російський репер Птаха, який зіграв там головну роль. Виконавець відомий тим, що підтримує війну росії проти України. Він також виклав афішу про показ російського фільму, але сам Каннський фестиваль нічого не анонсував.

«Ми хотіли б пояснити, що ми самі дуже здивовані, оскільки компанія, про яку йдеться, не є ані експонентом, ані акредитованою компанією Marché du Film. Крім того, покази Marché ще не підтверджені та будуть оприлюднені лише наприкінці квітня. Більш того, використання ними нашого бренду та логотипу заборонено», — заявили у Marché du Film.

Організатори додали, що поки вторгнення не завершиться на користь України, будь-яка участь представників рф, пов’язаних з урядом, не допускатиметься.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

З телеверсії «Оскара» вирізали «20 днів у Маріуполі»: у Disney назвали причину