Військова адміністрація заборонила у Києві до 25 серпня усі масові заходи (документ)

У Києві з 22 до 25 серпня 2022 року заборонили проводити масові заходи, мирні збори, мітинги та інші заходи, повʼязані із великим скупченням людей. Відповідне доручення видав генерал-майор Микола Жирнов, голова Київської міської військової адміністрації.

Також усім держустановам доручено на цей період залучити мінімальну кількість посадових осіб для забезпечення життєдіяльності міста та визначити для них безпечні місця.

Підвищені заходи безпеки обумовлені загрозою нанесення ракетно-бомбових ударів по центрам прийняття рішень, військовим об'єктам, об'єктам оборонної промисловості, критичної інфраструктури та розташованим поруч житловим масивам під час відзначення Дня державного прапора та Дня Незалежності.

У військовій адміністрації нагадали, що із 21 по 24 серпня (чотири дні) Київський метрополітен працюватиме для перевезень пасажирів з 6:00 до 21:00. Містян просять планувати свої маршрути з урахування роботи підземки.

Генштаб ЗСУ також закликав українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та ходити в укриття.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня Росія «може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити 

Онлайн-карта повітряної тривоги по всій Україні у реальному часі