Вночі дрони атакували в росії залізничну та енергетичну інфраструктуру — ЗМІ (відео)
Ілюстративне фото

У ніч на 2 травня дрони атакували об'єкти російської залізничної та енергетичної інфраструктури.

За даними Baza, безпілотники завдали ударів по тяговим підстанціям біля станцій Понирі та Свобода у Курській області, а також по тяговим і трансформаторним підстанціям на перегоні Зміївка-Глазуновка в Орловській області.

У результаті атаки на станція Зміївка та Глазуновка відбулося аварійне відключення електроживлення, внаслідок чого були затримані два потяги з Москви.

Водночас курський губернатор Роман Стровойт повідомляв, що через падіння «збитого безпілотника» на лінії електропередач було знеструмлено селище.

https://t.me/chasnews/28177

За даними ASTRA, вночі дрони також атакували селище Афіпський у Краснодарському краї. Місцеві жителі чули три вибухи і стовпи диму. За 3 км звідти знаходиться Афіпський НПЗ.

Крім того, місцеві жителі чули серію вибухів та опублікували відео пожежі у Рославському районі Смоленської області. Губернатор Василь Анохін підтвердив атаку на енергетичну інфраструктуру, але не уточнив її наслідки.

Губернатор Ростовської області Василь Голубує теж повідомив про «знищення» дронів біля Новошахтинська — у цьому районі розташований Новошахтинський НПЗ.

Міноборони рф також відзвітувало про знищення одного безпілотника у Бєлгородській області.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У росії через атаку дронів загорівся Рязанський НПЗ (відео)