страхування
Unsplash

Будь-яка страховка — це фінансовий захист від непередбачуваних витрат, які можуть знадобитись на відновлення майна або здоров’я. Застрахуватись може як приватна особа, так і ціла організація, підприємство. Оформити договір можна як на тривалий період, наприклад, на рік, так і на декілька днів, тижнів.

Громадянин України може оформлювати страховий поліс на добровільних засадах або в обов’язковому порядку, якщо це передбачено законом. Та у будь-якому випадку важливо обрати оптимальний для конкретної людини або ситуації вид страхування, щоб він допомагав зробити життя безпечнішим та спокійнішим.

Компанія ІНГО, яку було засновано ще у 1994 році, надає послуги різним категоріям населення, пропонуючи різноманітні види страхових продуктів. Оформити договір клієнти можуть кількома способами – в її офісі, в телефонному режимі, самостійно через сайт.  

Які види страховок доступні в ІНГО?

Існує декілька видів страхування, які відрізняються об’єктами, що потрапляють під захист. Відповідно до цього розрізняють:

  • особисте (медичне, туристичне, від нещасних випадків);
  • автомобільне (для різних видів транспортних засобів);
  • відповідальності (поліс потрібен для випадків, коли людина своїми діями шкодить третій особі чи її майну);
  • майнове (для квартир чи будинків)

Будь-які з цих страховок громадяни України можуть придбати в ІНГО у зручний для себе час.

Власники автомобілів можуть звертатись у компанію, щоб оформити поліси КАСКО, ОСЦПВ, Зелену карту, з якими вони будуть впевнені, що навіть у випадку створеного з їх вини ДТП, збитки можна буде відшкодувати за рахунок страхових виплат.

Громадянам, які збираються виїжджати за межі країни, потрібна туристична страховка, яка у багатьох державах для туристів є обов’язковою. Вона передбачає фінансовий захист від неприємностей, у тому числі і від витрат на отримання медичної допомоги чи лікування у разі хвороби або травми.

Тим, хто хоче захистити себе чи близьких від несподіваних витрат на медикаменти чи лікування у медзакладах, знадобиться медичний поліс. А страхування від нещасного випадку особливо актуальним буде для людей, які працюють в небезпечних умовах.

Які переваги ви отримуєте, звертаючись в СК ІНГО?

Окрім того, що це компанія з 30-річним досвідом роботи у сфері страхування, вона забезпечує клієнтам вигідні та зручні умови отримання послуг. 

Серед переваг варто назвати:

  • дистанційне врегулювання багатьох питань (створивши особистий кабінет на сайті, ви можете бачити у ньому інформацію по вашим договорам страхування, відправляти документи,здійснювати інші дії);
  • можливість оформлювати і оплачувати послуги дистанційно;
  • цілодобова інформаційна підтримка онлайн;
  • гнучкість страхових рішень (наявність додаткових пакетів до основних полісів, з допомогою яких можна розширювати їх дію).

Користуючись послугами ІНГО, ви забезпечуєте собі захист, заощаджуєте час і отримуєте надійного помічника у різних життєвих ситуаціях.