Дизайн стелі є надзвичайно важливим для загального враження від інтер’єру будь-якого приміщення. Один з останніх трендів в оформленні житлових та громадських приміщень – різноманітні натяжні стелі, що формують ідеально рівну поверхню, і завжди виглядають бездоганно. Замовляючи натяжні стелі від Art Decor, ви завжди отримаєте відмінну якість за оптимальною ціною.

Головні переваги натяжних стель

Натяжні стелі займають особливе місце в оформленні інтер’єру, адже здатні додати приміщенню справжнього шику та довершеності. Для виготовлення таких конструкцій використовують тканину з полімерних волокон або надзвичайно міцну ПВХ плівку. Всі матеріали мають відповідні сертифікати, цілком безпечні та відповідають санітарно-гігієнічним стандартам.

У натяжних стель величезний перелік переваг, в яких ви обов’язково переконаєтесь, замовивши натяжні стелі від студії Art Decor:

  • Можливість створювати різноманітні за формою конструкції – аркові, дугоподібні, конусні, багаторівневі, з кількома ярусами різної форми.
  • Широкий спектр кольору та фактури – забезпечує можливість для створення оригінальних дизайнерських рішень, що зроблять інтер’єр унікальним та неповторним.
  • Поверхня буде виглядати ідеальною протягом багатьох років, не потребуючи оновлення. Для догляду можна лише протерти її від пилу.
  • Відсутність необхідності у ретельній підготовці поверхні стелі: видаляти попереднє покриття, шпаклювати та ґрунтувати, фарбувати або білити. 
  • Можливість приховати деякі комунікації – труби вентиляції, дроти електропроводки, датчики сигналізації.
  • Виключно «чиста робота» - практично ніякого пилу та сміття. А це означає, що перед монтажем натяжної стелі не доведеться повністю виносити меблі.

Натяжні стелі від Art Decor

Недоліки натяжних стель

Одним з основних «мінусів» натяжних конструкцій споживачі вважають їх досить високу вартість. Проте, якщо взяти до уваги строк експлуатації натяжної стелі, буде очевидно, що протягом багатьох років вам взагалі не доведеться витрачати кошти на оновлення стелі.

Інша проблема, що обмежує використання натяжних стель – це неминуча втрата декількох сантиметрів від висоти кімнати. Проте справжні професіонали завжди знайдуть спосіб досягти гармонійного візуального балансу пропорцій, використовуючи поєднання різних фактур та кольорів в одній конструкц