Арестович закликав до тотальної рейкової війни на окупованих територіях

Олексій Арестович, радник голови Офісу президента, закликав українців розпочати тотальну рейкову війну на зайнятих ворогом територіях.

За його словами, в першу чергу це стосується напрямків:

  • Крим — Мелітополь;
  • Крим — Херсон;
  • Валуйки — Куп’янськ;
  • Гомель — Київ;
  • Брянськ — Київ.

«Зрив постачання противника залізницею (а цей вид постачання найбільш ефективний) може радикально змінити ситуацію на нашу користь, особливо, на напрямку Крим — Мелітополь. За цим напрямком противник забезпечує угрупування, що штурмує Маріуполь», — пояснив Арестович.

При цьому він закликав українців «тверезо оцінювати власні сили та можливості», оскільки ворог охороняє шляхи постачання.

Звернувся Арестович і до «братів-білорусів», запропонувавши їм продовжувати «партизанську рейкову війну на шляхах перекидання російських військ».

 

- Внимание! Давайте устроим тотальную рельсовую войну противнику на оккупированных территориях. В первую очередь это касается направлений: - Крым - Мелитополь, - Крым - Херсон, - Валуйки - Купянск, - Гомель - Киев (общее направление), - Брянск - Киев (общее направление). и других, которые обнаружите. Только необходимо строго учесть (!), что пути сообщения охраняются противником, поэтому, сначала трезво (!) оцените свои силы и возможности. Спасибо. Срыв снабжения противника по железным дорогам (а этот вид снабжения самый эффективный) может радикально изменить ситуацию в нашу пользу, особенно, на направлении Крым - Мелитополь. По этому направлению противник снабжает группировку, штурмующую Мариуполь:

Posted by Олексій Арестович on Thursday, March 17, 2022

На заклики радника голови ОП вже відреагував режим Лукашенка в Білорусі. Місцева генпрокуратура звинуватила Арестовича в «закликах до актів тероризму та диверсій на Білоруській залізниці» та завела на нього кримінальну справу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти вбили дворічну дитину під час обстрілу будинків неподалік Києва