Олексій Резніков розповів про забезпечення армії та зарплати військових
Facebook / Олексій Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков розповів про те, скільки коштів виділяють на армію та як відбувається забезпечення військових.

За словами посадовця, 10 березня військовим частинам перерахували 12,5 млрд грн на виплату додаткової винагороди усім військовослужбовцям. Це зробили на місяць раніше встановленого терміну.

«Це перший транш за лютий і початок березня. Після систематизації бойових наказів підуть інші транші», — запевнив Резніков.

Він додав, що грошове забезпечення учасників бойових дій складатиме 100 тис. грн на місяць, не враховуючи премій за знищену техніку та інше.

Міністр зазначив, що налагоджено систему оборонних закупівель за бюджетні кошти. Їх не вносять до річного плану, працюють згідно з процедурою. Міноборони робить все, щоб поставки відбувалися вчасно.

«Зараз ми відшліфовуємо логістику, адже багато маршрутів постачання змінилися, наші війська активно маневрують. Точно будуть якісь збої, але усі заряджені на те, щоб їх негайно виправляти», — зазначив Резніков.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти вбили більше цивільного населення, ніж наших військових — Резніков