Соцмережі сколихнула історія жінки, яку підозрюють у вбивстві чоловіка, що їй погрожував. У поліції спробували пояснити
Нацполіція

В одному із сіл Миколаївської області 30-річна жінка смертельно поранила чоловіка, які чіплявся до неї на новорічній дискотеці.

За попередньою інформацією, місцевий мешканець домагався жінки і, навіть вийняв ножа, щоби «змусити її відповісти взаємністю», пишуть у пресслужбі поліції Миколаївщини. 

Жінка відібрала у чоловіка зброю та вдарила його. Він помер на місці від отриманої рани. В поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство». Жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

Реакція соцмереж 

За шість годин під дописом на сторінці поліції написали майже 1 тис. коментарів. Більшість людей обурені та кажуть, що мова не про умисне вбивство, а про самооборону. 

«А треба було дати себе зарізати? У вашому викладі він отримав заслужене», — обурюється користувачка Світлана Таранова.

«Тобто мудло намагалося згвалтували жінку, погрожуючи ножем, а вона, захищаючись, стала «зловмиснецею», а він всього лиш ножем «вимагав взаємності». Які довбні це писали?!», — додає Анастасія Вінславська.

Пояснення поліції

Після суспільного резонансу поліцейські Миколаївщини доповнили інформацію про вбивство. Вони уточнили, що чоловік і жінка були знайомі, відпочивали у місцевому Будинку культури та разом вживали алкогольні напої.

Між ними розпочався конфлікт, свідком якого став працівник клубу. Поліція посилається на слова свідка, який нібито бачив, що жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притис чоловіка до стіни. 

«Саме у цей момент, попри те, що небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт», — пишуть в пресцентрі поліції Миколаївщини.

Правоохоронці додали, що жінка не дає свідчення, а також не заявляє стосовно можливої спроби зґвалтування чи нападу.

Зірку серіалу «Секс і місто» звинуватили у двох зґвалтуваннях. Він все заперечує