Померла дружина Олександра Квіташвілі, колишнього міністра охорони здоров'я. Одна з версій причин трагедії — помилка лікарів
jetsetter.ua

В Києві від ускладнень операції померла дружина Олександра Квіташвілі, міністра охорони здоров’я у 2014—2016 роках — Анастасія Островська. Їй було 35 років.

Інформація про це з’явилась на сторінці Квіташвілі в Wikipedia. Також політик написав про втрату у Facebook.

Як повідомило джерело Сhas News, Анастасії Островській робили планову операцію в клініці «Борис» з приводу каменів у жовчному міхурі. Під час хірургічного втручання начебто пошкодили судини. Врятувати жінку, каже наше джерело, намагалися десять годин, але вона померла.

Сhas News зателефонував Олександру Квіташвілі, але він не став розповідати деталі. Лише зазначив, що усього було чотири операції. «Перепрошую, я зараз не маю сил про це говорити. Займаюсь оформленням паперів», — сказав Квіташвілі.

У пресслужбі клініки «Борис» Сhas News не підтвердили і не спростували подробиці трагічного інциденту. Там кажуть, що не розголошують будь-яку інформацію щодо будь-якого пацієнта.

Нагадаємо, засновником клініки «Борис» є Михайло Радуцький, нинішній депутат від «Слуги народу» та голова парламентського комітету з питань охорони здоров'я. У 2019 році Радуцький продав «Борис» мережі клінік «Добробут».