Бійці полку «Азов» в Маріуполі ліквідували близько 6 тис. російських військових і одного генерала

У Маріуполі бійці полку «Азов» за весь час війни знищили близько 6 тис. російських військових, зокрема одного генерала.

Про це під час Київського безпекового форуму, заявив Святослав Паламар, заступник командира полку «Азов».

За його словами, росіяни залучили до боїв за Маріуполь близько 14 тис. військових та велику кількість техніки, зокрема бойовиків ПВК «Вагнера», інших найманців, спецпідрозділи, а також тактичну та стратегічну авіацію.

Паламар додав, що українським військовим вже вдалося у місті знищити приблизно 78 танків, понад 100 одиниць бронетехніки та одного генерала. Він наголосив, що ця статистика враховує лише підтверджені дані.

«Нашим гарнізоном вдалося знищити близько 6 тисяч одиниць ворожої сили, в тому числі одного генерала. Це близько 78 танків. Це більше 100 одиниць бронетехніки. Це за підтвердженими (даними — Прим. Ред.). Є ще, звісно, багато непідтверджених даних, на які ми не будемо спиратися», — сказав заступник командира полку «Азов».

Раніше другий, третій та пʼятий президенти України — Леонід Кучма, Віктор Ющенко і Петро Порошенко — звернулися до світової спільноти з проханням допомогти евакуювати українських військових і цивільних із заводу «Азовсталь» у Маріуполі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Азов» показав, як вибиває росіян з «Азовсталі» (відео)