Коронавірус атакує збірну України. На гру з Францією лишився один воротар
УАФ

Напередодні товариської гри із Францією (7 жовтня) ще у двох гравців збірної України діагностували коронавірус. Команда вже знаходиться на зборі у Парижі. Позитивний результат тестів виявився у двох воротарів — Андрія Луніна  (на фото) та Юрія Паньківа. Також COVID-19 знайшли у шеф-кухаря команди Любомира Тошича, повідомляє сайт УАФ.

У решти гравців та членів персоналу результати тестів негативні. Троє інфікованих осіб ізольовані у номерах готелю. Лікар збірної України Максим Бецко зазначив, що тепер вирішується питання, як доставити інфікованих на ізоляцію додому.

Зазначимо, що національна команда на поточному зборі зіткнулася з величезними кадровими проблемами. У неділю «Шахтар» заявив про зараження коронавірусом Андрія Пятова та Тараса Степаненка. Через це на самоізоляцію пішла вся команда «Шахтар». Відповідно «гірники» Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораєс також не змогли прибути до збірної. Хоча їх повторні тести виявилися негативними. І це, не враховуючи травмованих збірників з різних клубів — Євгена Коноплянки, Сергія Кривцова, Сергія Болбата, Олександра Зінченка, Владислава Супряги і Віталія Буяльського.

Наразі команда готується до матчу з Францією лише з одним воротарем — динамівцем Георгієм Бущаном.

Гра з французами не є важливою. А от після неї на команду Андрія Шевченка очікують два найскладні матчі Ліги націй з Німеччиною (10 жовтня) та Іспанією (13-го).

Президент США Дональд Трамп вже вийшов з лікарні після коронавірусу (відео)