шопінг чорна п'ятниця
Unsplash

Можливість зайнятися шопінгом та отримати вигідні ціни на численні категорії товарів  це бажання багатьох потенційних покупців. Таке бажання можна реалізувати на свято Black Friday, яке у 2023 році в Україні розпочнеться 24 листопада. Завдяки величезним знижкам є можливість оновити свій гардероб, купити новий смартфон та ноутбук, придбати щось для дому та дітей.

Щоб купити бажане, не потрібно зволікати, незважаючи на наявність спеціального розділу зі списком великої кількості товарів. Зниження ціни сягає 70% і тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/actions/black_friday можна ознайомитися з усіма пропозиціями. Технічні характеристики, параметри та фотографії кожного товару залишаються незмінними.

Бренди товарів зі знижками

Деякі покупці намагаються вибирати покупки за брендами. Найбільшою популярністю користуються такі компанії:

  1. Apple. Є можливість купити MackBook або iPhone по знижці, розумний годинник, колонку та багато іншого;
  2. Samsung. Бренд пропонує величезну кількість дрібної, середньої та великої побутової техніки;
  3. LG. Холодильники, пральні машини, телевізори та дрібна побутова техніка з інноваційним набором рішень;
  4. Xiaomi. Величезна кількість техніки за доступною ціною, включаючи інноваційні кавоварки, розумні пилососи, великий набір смартфонів та багато іншого;
  5. Tefal. Виробник великої кількості кухонного начиння для приготування та зберігання продуктів.

Це лише невеликий список компаній, які пропонують свою продукцію на ринку. Масштабний розпродаж дозволить придбати оригінальні подарунки на майбутнє, надаючи своїм друзям, рідним та близьким те, чого вони так давно шукають.

Підготовка до Чорної п'ятниці

Не менш важливий процес порівняно з фактичною купівлею товарів. Заздалегідь потрібно з'ясувати, що купується, від чого можна відмовитися, знайти альтернативні варіанти, а також підшукати способи оплати та доставки. Оцінкою асортименту зайнятися не так складно, адже є опис та фотографії кожного товару, а додаткову інформацію завжди можна дізнатися у консультантів та менеджерів магазину.

Бажано приступити до покупки в перші дні шопінгу і навіть години, коли ще є можливість купити товари в потрібній кількості, і він в цілому є в наявності. Гарантійні зобов'язання виробників зберігаються на колишніх умовах. Крім того, діє оплата у форматі кредиту, розстрочки, готівкою за фактом отримання товару або за безготівковим розрахунком.