ракетний удар по вінниці 14 липня

14 липня росія завдала ракетного удару по центру Вінниці. Ракети поцілили по Будинку офіцерів, а також впали біля торговельного центру та пологового будинку.

Оновлено 17:42. 

Станом на 17:00 виявили тіла 22 загиблих. Лише шістьох з них наразі вдалося ідентифікувати. У списку зниклих безвісти залишаються 39 осіб. Ударами пошкоджено більше 50 будівель різного призначення та понад 40 автомобілів.

Оновлено 14:05

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко заявив, що зараз відомо про 20 загиблих, серед них троє дітей. За допомогою в лікарні звернулися 90 людей, приблизно половина з них у важкому стані.

Удару завдали ракетами «Калібр». Запуск був із підводного човна в акваторії Чорного моря

Оновлено 12:30.

ДСНС повідомляє, що станом на 12.15 відомо про 12 загиблих та 25 поранених. За даними Нацполіції, станом на 12:10  кількість поранених вже злосла до 30 осіб.

обстріл вінниця

Оновлено 12:15.

У результаті ракетного удару по Вінниці загинули 8 осіб та ще 8 отримали поранення. Такі дані, станом на 12:11, повідомляє пресслужба ДСНС.

Раніше Нацполіція повідомила, що три ракети уразили будівлю з офісними приміщенням у центрі міста.

В ДСНС уточнили, що одна з ракет в 10:50 впала на паркувальний майданчик поблизу дев’ятиповерхового Будинку побуту «Ювілейний».

руйнування вінниця ракетний удар

вінниця ракетний обстріл 14 липня

У результаті пожежі, що спалахнула після удару, згоріло 25 автомобілів.

Ракетний удар по Вінниці 14 липня

На місці працюють 90 рятувальників.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Три ворожі ракети вдарили по центру Вінниці: вже відомо про 8 загиблих (оновлено)