нова каховка 13 липня обстріл

Українські військові знову завдали влучного удару по пунктах дислокації російських військ в тимчасово окупованій Новій Каховці. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Нанесено удари по 2 пунктах управління ворожих військ та посадковому майданчику в Новій Каховці», — йдеться у повідомленні.

Удар по місту підтвердили навіть російські ЗМІ, які написали, що ракети поцілили по заводу «Сокіл» та спричинили там пожежі. Щоправда потім кремлівські пропагандисти почали поширювати заяви, нібито на територію підприємства упали уламки збитих ракет.

В ОК «Південь» також повідомляють, що у Білозерській громаді наші військові збили безпілотник типу «Елерон-3», а у Великоолександрівській — дрон-камікадзе.

Загалом, за попередніми даними, нашими ракетно-артилерійськими підрозділами знищено 12 окупантів і 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Окупанти у свою чергу зранку та вдень 13 липня завдавали ударів парою гелікоптерів Ка-52 по наших позиціях на Херсонщині, але втрат не завдали.

Так само пара ворожих винищувачів Су-27 спробувала здійснити бомбардування острова Зміїний, однак бомби впали у море.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Карта бойових дій в Україні станом на 14 липня