16-річний син Корбана загинув в аварії — ЗМІ (фото, відео)
Днепр оперативный

5 січня син політика і бізнесмена Геннадія Корбана Лев та його однокласниця Юлія Васик загинули в аварії у Дніпропетровській області. Вони каталися на квадроциклі, проте не впоралися з керуванням та вилетіли в річку. З води підлітки не змогли вибратися, оскільки були пристібнуті.

Про це повідомляють «Українська правда» та «Днепр оперативный» з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Після того, як мати дівчини повідомила правоохоронців про зникнення, підлітків знайшли у річці Сура в селі Новоолександрівка Дніпровського району.

Правоохоронці вважають, що Лев Корбан разом з подругою перевернулися, і не змогли вибратися з води, оскільки були пристібнуті.

«Днепр оперативный» пише, що підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Квадроцикл перекинувся і діти потонули, незважаючи на невелику глибину. За допомогою троса квадроцикл з тілами загиблих дістали з річки.

За інформацією Telegram-каналу «Карточный офис», син Корбана зник вдень 5 січня 2021 року. Він поїхав кататися на баггі зі своєю однокласницею. У дописі каналу йдеться, що поліція виявила баггі на дні річки, в транспортному засобі виявили два тіла: Льва Корбана і його однокласниці Юлії Васик.

Загибель сина бізнесмена опосередковано підтвердив й радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. У Facebook-дописі він висловив співчуття Корбану і його родині.

 

Gennady Korban Найщиріші співчуття усій вашій родині🙏🙏🙏😢... Сил і терпіння вам, друже🙏...

Posted by Зорян Шкиряк on Tuesday, January 5, 2021