30 травня у Мелітополі підірвали двох колаборантів — мер

У результаті вибуху в Мелітополі 30 травня поранення отримали двоє колаборантів з окупаційної адміністрацією Терпіннівської об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомив законний мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

«Щодо вчорашнього інциденту, постраждали дві людини. Це представники колаборантів, які захопили владу в Терпінні. Вони в лікарні. Їхнім життям нічого не загрожує», — розповів він.

Також Федоров спростував інформацію, що у результаті вибуху постраждала небога голови окупаційної адміністрації Запорізької області, колаборанта Євгена Балицького.

У коментарі Громадському мер припустив, що замах на колаборантів могли влаштувати самі окупанти.

 «Також є чітке розуміння: цей почерк властивий безпосередньо самим окупантам, які починають зачистку самих колаборантів через те, що ті багато знають різної інформації. Їх залякують навмисне, щоб ті були більш лояльними до окупаційної влади», — розповів він.

Нагадаємо, вранці 30 травня в тимчасово окупованому Мелітополі стався вибух біля будівлі окупаційної «військовій адміністрації».

Російські ЗМІ писали, що вибухівку заклали під кришку каналізаційного люку і підірвали, коли по дорозі проїжджала автівка з колаборантами.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Енергодарі пролунав вибух. Поранений самопроголошений голова «народної адміністрації»