«АЕК» — «Динамо»: де та коли дивитися матч Ліги Європи
fcdynamo.com

У четвер, 27 жовтня, київське «Динамо» зіграє матч передостаннього 5-го туру групового етапу Ліги Європи 2022/23 — у Ларнаці проти кіпрського «АЕКа».

Початок матчу — о 19:45 за Києвом.

«Динамо» в Лізі Європи сезону 2022/23

Кияни починали сезон єврокубків у кваліфікації Ліги чемпіонів, але не змогли подолати останній раунд відбору і опинились в Лізі Європи.

В групі ЛЄ-2022/23 «Динамо» поки що має самі поразки: турецькому «Фенербахче» (1:2), кіпрському «АЕКу» (0:1) і двічі «Ренну» (1:2, 0:1).

За регламентом, дві перші команди групи вийдуть в плей-офф (переможець — до 1/8 фіналу, друге місце — до 1/16). Третя команда вилетить до Ліги конференцій — третього за престижністю клубного турніру. А команда, що посяде останнє четверте місце, припинить виступи у єврокубках.

«Динамо» вже втратило шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи, але ще може поборотися з «АЕКом» за вихід до Ліги конференцій.

Для цього треба обов’язково перемагати кіпріотів. До того ж, бажано — з різницею у два чи більше м’ячів. Це забезпечить «Динамо» перевагу над «АЕКом» на випадок однакової кількості очок після шести турів.

Зараз турнірне становище в групі таке:

«АЕК» — «Динамо»: прогнози і шанси команд

Букмекери віддають незначну перевагу київській команді. Сhas News розрахував ймовірність результату матчу згідно з котируваннями:

  • перемога «АЕКа» — 30%
  • нічия — 29%
  • перемога «Динамо» — 41%

На якому каналі дивитися трансляцію матчу «АЕК» — «Динамо»

В Україні матч у прямій трансляції покаже канал «Megogo Футбол 1», який можна знайти на відеосервісі Megogo та платформі Volia TV.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Хеловін-2022. Історія свята та найтрендовіші костюми цього року