Аеропорт «Бориспіль» отримав нового генерального директора
УНІАН

1 липня стали відомі результати конкурсу на посаду директора ДП Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Ним став Олексій Дубревський.

Чоловік має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаінфраструктурою. У різні періоди він працював у таких компаніях, як LufthansaAG, КП «Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С. С. Прокоф’єва», «Міжнародний аеропорт Рас-Ель-Хайма» (ОАЕ) та «Міжнародний аеропорт Запоріжжя», повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

Олександр Кубраков, міністр інфраструктури України, зазначив, що аеропорт  «Бориспіль» — це 60% усього авіапотоку та основні міжнародні ворота України. Тому вимоги до його керівництва дуже високі.

Серед першочергових завдань назвали покращення сервісу таксі при аеропорту, розвиток безбар’єрності для маломобільних груп населення, створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників тощо.

У міністерстві хочуть, щоб у сфері державних послуг Міжнародний аеропорт «Бориспіль» став еталоном наслідування для національних підприємств. Першочергово це стосується забезпечення комфорту та безпеки подорожуючих.

Wizz Air може почати літати з «Борисполя» після закінчення коронакризи