Акторка Кіра Найтлі озвучила щоденник 12-річної харків'янки про життя під час війни
Bloomsbury

Британська акторка Кіра Найтлі озвучила щоденник 12-річної харків'янки Єви Скалієцької під назвою «Ти не знаєш, що таке війна».

Про це повідомляє ВВС.

Єва описала у книзі своє життя в Харкові в перші дні повномасштабного вторгнення рф. Вона з бабцею провела цей час у підвалі, а згодом переїхала на захід України. Зараз дівчинка та її бабуся живуть у Дубліні.

Кіра Найтлі зазначила, що щоденник харків'янки справив на неї величезний вплив.

«Для Єви дуже важливо, що Кіра вирішила працювати над цією важливою книгою, і Кіра зробила щось справді особливе зі своїм підходом до неї. Вона віддає належне невинному, молодому, але мудрому не по роках тону Єви, а ідеальний образ Кіри є чутливим, інтимним і, зрештою, надзвичайно переконливим», — коментує аудіоменеджер Том Скіпп.

Книга харків'янки вийшла у жовтні з особистими фотографіями Єви та картами Харкова, України та Європи від переселенки Ольги Штонди. Щоденник Єви Скалієцької порівнюють зі спогадами єврейської дівчинки Анни Франк, яка переховувалась від нацистів у роки Другої світової війни.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«У мене помер дідусь». В мережі опублікували щоденник хлопчика з Маріуполя (фото)