Al Jazeera показала вагон-рефрижератор, забитий тілами російських військових (відео)

Катарський телеканал Al Jazeera 9 травня опублікував репортаж, у якому показав вагон-рефрижератор з тілами вбитих на Київщині російських військових.

На відео показані трупи у мішках, російська форма та награбовані окупантами дорогоцінності. Катарські журналісти наголосили, що росія при відступі покинула тіла своїх солдат.

У репортажі відзначається, що поки росія готувала демонстрацію сили на Червоній площі у Москві вона не досягла реальних успіхів в Україні. У якості підтвердження цього Al Jazeera привела дані Генштабу ЗСУ про більш ніж 25 тисяч вбитих російських військових, в той час як росія каже про набагато менші втрати.

«Війна йде вже третій місяць, але поки у Москві немає чистих перемог, навіть у переважно російськомовному Маріуполі, де минулому вона користувалася певною підтримкою населення», — прокоментував хід війни автор репортажу, журналіст Al Jazeera Абдель-Хамид.

Нагадаємо, за оцінкою Генштабу, станом на ранок 10 травня, загальні втрати росіян склали близько 26 тисяч загиблими.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Якщо би 9 травня у Києві проходив військовий парад, які трофеї ми на ньому показали б?