AliExpress почав скасовувати замовлення в Україну

Китайський інтернет-магазин AliExpress почав скасовувати замовлення в Україну. Про це пише Інтерфакс-Україна з посилання на онлайн-спільноти українських майстрів. 

Вони скаржаться, що на майданчику отримують повідомлення, що замовлення закриті, але причини такого рішення не пояснюються. Питання повернення оплати за замовлення стоїть у статусі «на розгляді».

Офіційних коментарів AliExpress щодо ситуації наразі немає. Компанія нічого не оголошувала про вихід з українського ринку. 

Про схожі випадки розповідає і видання dev.ua. При цьому користувачі AliExpress отримують різні «листи щастя» - частині обіцяють повернути кошти протягом 3-20 днів, у інших замовлення висять у невизначеному статусі, а у когось вони закриті, хоч товар так і не дійшов.

Видання відзначає, що оплатити замовлення з України наразі також неможливо. При спробі оплати з’являється таке повідомлення: «Надання послуг у вашому регіоні зараз неможливе у зв’язку з проблемами з логістикою».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Starlink Ukraine: в Україні зареєстрували представництво компанії SpaceX