Американця звинувачують у погрозах вбити Байдена. Він стверджує, що отримав наказ від Бога
Unsplash

Жителя Канзасу (США) Скота Меррімана звинуватили у погрозах вбити президента Джо Байдена. Федеральним агентам чоловік пояснив це «наказом від Бога».

За словами Меррімана, Господь сказав йому вирушити до Вашингтона та «відрубати голову змію в серці держави», повідомляє New York Post.

Чоловік навіть встиг виїхати зі свого рідного міста Індепенденс, але в штаті Меріленд його спіймали співробітники ФБР.

Мерріман заявив агентам, що їде в Білий дім сказати Байдену, що «люди ситі по горло розколом в країні», а президент США має «навернутися до Бога або йти до пекла».

Про наміри Меррімана ФБР повідомила поліція Канзасу, куди чоловік зателефонував напередодні та розповів, що їде «побачити президента». В сумці чоловіка знайшли три патрони, які, стверджує він, «сказав принести Бог».

Також повідомляється, що обвинувачений погрожував федеральному агенту, заявляючи, що «йде за ним» та «має кулю з його ім’ям». Окрім цього, Мерріман зробив на Facebook багато постів загрозливого характеру. 

«В Білому домі станеться чудо. Я вважаю, що Джо Байден тепер Антихрист, і він отримає смертельну рану в голову. Я завдам цього удару в ім’я Христа», — написав він. Тепер чоловікові пред'явили звинувачення.

Раніше Chas News писав, що в Росії 12-річний підліток влаштував стрілянину в школі, стверджуючи, що в нього вселився Бог.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

CNN пише, що Зеленський і Байден сперечалися щодо загрози з боку Росії. Білий дім і ОП заперечили