Анджеліна Джолі виграла апеляцію у справі про опіку над дітьми. Пітт готується до оскарження

Каліфорнійський суд відсторонив Джона Оудеркерк, приватного суддю, який вів справу Анжеліни Джолі та Бреда Пітта.

Про це пише BBC з посиланням на рішення суду від 23 липня.

Це сталося після того, як у травні 2021 року Пітт виграв у Джолі суд й домігся спільної опіки над дітьми, але актриса подала апеляцію.

У заяві актриси стверджувалося, що суддя Джон У. Одеркірк недостатньо висвітлив ділові стосунки з адвокатами Пітта і «відмовився вислухати думку неповнолітніх підлітків».

Як пише видання, постанова апеляційної інстанції означає, що судову битву стосовно п'яти неповнолітніх дітей пари, можливо, доведеться відновити перед новим суддею.

Водночас прессекретар Бреда Пітта заявив, що «фактичні докази», які змусили суддю Оудеркерка винести рішення у травні 2021 року, не змінилися. Представники Джолі ще не коментували це рішення.

Пітт пообіцяв оскаржити рішення про дискваліфікацію приватного судді. Акторові потрібно знову боротися за спільну опіку над дітьми.

«Ми продовжимо робити те, що необхідно згідно з законом, ґрунтуючись на докладних висновках про те, що найкраще для дітей», — зазначив представник Пітта.

Що це за справа?

Джолі подала на розлучення з Піттом у 2016 році, і відтоді між ними тривала суперечка стосовно опіки над дітьми.

У Пітта і Джолі шестеро дітей: 19-річний Меддокс, 17-річний Пакс, 16-річна Захара, 15-річна Шайло та 13-річні близнюки Нокс і Вів'єн. 

До судового процесу залучили багато свідків, експертів і терапевтів.

Правоохоронці розслідували справу щодо можливого жорстокого поводження Бреда Пітта з дітьми.

Але згодом його звільнили від обвинувачень.

Фотосесія, на яку страшно дивитися. Анджеліну Джолі обліпили бджоли