Apple вимагатиме від співробітників зробити бустерне щеплення проти COVID-19 — ЗМІ
Unsplash

Apple почне вимагати від працівників магазинів та офісів зробити бустерне щеплення проти COVID-19.

Якщо співробітники не зроблять цього, їм доведеться постійно перевірятися на наявність вірусу, повідомляє The Verge, посилаючись на внутрішню електронну переписку компанії.

З 24 січня Apple вимагатиме від нещеплених працівників або тих, хто ще не підтвердив свою вакцинацію, показувати експрес-тести перед виходом на робоче місце.

«Через зниження ефективності основних вакцин проти COVID-19 та появу варіантів з високим ступенем передачі, як «Омікрон», додаткове щеплення тепер є частиною вашої вакцинації проти COVID-19 для захисту від важкого перебігу», — пише компанія в пам’ятці.

Apple не перша компанія, яка вимагає бустери від працівників. Meta, яка володіє Facebook та Instagram заявила, що співробітники мають зробити третє щеплення до виходу в офіси у березні.

Раніше Chas News писав, що Верховний суд США заблокував указ президента Джо Байдена про вакцинацію співробітників великих компаній.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Названо зарплату глави Apple та витрати на його перельоти та охорону