Армія рф обстріляла житловий будинок у Мирнограді: дві людини загинули, п'ятеро поранені

Увечері 12 березня російські окупанти завдали авіаудару по п'ятиповерховому будинку в Мирнограді на Донеччині. Унаслідок атаки дві людини загинули ще п'ять отримали поранення, повідомив Вадим Філашкін, очільник Донецької ОВА.

За даними Донецької обласної прокуратури, постраждали чоловіки 19, 26 та 44 років та жінки 46 й 77 років. У них виявили мінно-вибухові травми, забої голови й тіла, а також перелом. З-під завалів однієї з будівель рятувальники дістали загиблих 76-річну жінку та чоловіка 68 років.

У прокуратурі зазначають, що увечері 12 березня, близько 23-ї години, росіяни скинули на місто авіабомбу «Гром-Е1», яка влучила у п'ятиповерхівку. Загалом пошкоджень зазнали 4 житлові будинки та 9 цивільних автівок.

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, в ніч на 13 березня ворожий «шахед» влучив у пʼятиповерхівку в Сумах. За попередньою інформацією, є загиблі. Їхня кількість уточнюється. З-під завалів дістали десять людей, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ракетний удар по Кривому Рогу: кількість жертв зросла до чотирьох