Атака дронів на рф: у Краснодарському краї горять нафтобази (відео)
Скриншот

В ніч на 6 липня у росії безпілотники атакували об'єкти в Краснодарському краї. Як наслідок — у Павловській та Ленінградській станицях спахнули резервуари з паливом.

Про це повідомив оперативний штаб Краснодарського краю рф.

Зазначається, що у Краснодарському краї рф три райони зазнали атак безпілотниками: Єйський, Ленінградський і Павловський.

У Єйську пошкоджено вежу стільникового зв'язку, у станиці Павловській горять резервуари з паливом на нафтобазі. Ще один резервуар із паливом горить у станиці Ленінградській. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

За інформацією, у Єйську російські засоби протиповітряної оборони збили кілька безпілотників. Вежа стільникового зв'язку отримала «незначні ушкодження» під час падіння уламків.

У станиці Павловській атаку також відбили, йдеться у повідомленні.

Пожежа на нафтобазі сталася через падіння фрагментів на резервуари з паливом. Ще один резервуар з паливом спалахнув у станиці Ленінградської «внаслідок атаки БПЛА».

Міноборони рф звітувало про збиття дронів над Курською та Бєлгородською областями. Про масовану атаку на Краснодарський край не повідомили.

https://t.me/chasnews/30030

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Вночі дрони атакували Ростовську область та місто, звідки росіяни запускають по Україні «шахеди» (відео)