Атака на штаб ЧФ рф: загинули щонайменше 9 осіб, генерали рф важко поранені — Буданов

Внаслідок атаки на штаб Чорноморського флоту рф в тимчасово окупованому Севастополі загинули щонайменше 9 осіб, поранення отримали 16. Серед них є російські генерали.

Про це у коментарі «Голосу Америки заявив керівник ГУР Кирило Буданов.

Начальник ГУР розповів, що внаслідок удару по Севастополю командувач угруповання російських сил на Запорізькому напрямку генерал-полковник Олександр Романчук перебуває у дуже важкому стані.

Також без свідомості перебуває начальник штабу, командир 200 ОМСБР Берегових військ Північного флоту ВМФ рф генерал-лейтенант Олег Цеков.

«Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які не є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона, і так далі», — повідомив Буданов.

Очільник ГУР не підтвердив повідомлення про імовірну ліквідацію командувача Чорноморського флоту рф адмірала Віктора Соколова. 

За його словами, розвідка збирає дані з усіх джерел при чому агентурні джерела - одні з основних. Однак він не сказав, чи для атаки на штаб були використані ракети західного виробництва.

Нагадаємо, 22 вересня Україна вдарила по штабу Чорноморського флоту в тимчасово окупованому Севастополі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Ми ж обіцяли, що далі буде». Командувач Повітряних сил відреагував на «бавовну» у Севастополі