«Авіація розбереться»: в Держдумі рф закликали бомбити російське місто Шебекіно

Депутат деждуми рф Анатолій Гурулєв запропонував завдавати авіаудари по місту Шебекіно у Бєлгородській області. Таку заяву він зробив в ефірі російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Спочатку Грульов розповів, що начебто ні Україна, ні росія наразі не готові до масштабних наступальних операцій, а далі і запропонував «завдати точкові удари» по Шебекіно.

«Потрібно точково душити та бомбити. У тому числі і по Шебекіно, зокрема, плануючими бомбами. Авіація розбереться. Так більше не можна», — сказав депутат.

Анатолій Гурулєв — генерал-полковник, ексзаступник командуючого Південного округу зс рф, учасник російської військової операції у Сирії. Депутатом став у 2021 році від партії «Єдина росія». Шебекіно — місто у Бєлгородській області рф, розташоване приблизно за 40 км від кордону з Україною.

Відзначимо, що російські військові раніше вже давно виконують настанови Гурулєва. Так, у квітні дві плануючі бомби зірвалися з літаків та впали на Бєлгород.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У росії заявили про масований обстріл Бєлгородської області: є поранені (фото)