Авіаудар по Бахмуту: окупанти зруйнували школу та адмінбудівлю, де ховались люди

Сьогодні зранку, 8 червня, російські військові з літаків обстріляли Бахмут, що на Донеччині.

Про це повідомляють в пресслужбі МВС України.

Внаслідок удару зруйнована адмінбудівля та місцева школа, де перебували люди.

«Школа зруйнована повністю, до повномасштабного вторгнення росії в Україну в ній навчалося 400 дітей. На місці продовжують працювати поліцейські, рятувальники та вибухотехніки. Триває розбір завалів та огляд території. Попередньо, є інформація про постраждалих», — зазначили у відомстві.

 
Авіаудар по Бахмуту: є постраждалі

Авіаудар по Бахмуту: є постраждалі Окупанти обстріляли місто близько восьмої ранку. Російські снаряди вдарили по навчальному закладу та адмінбудівлі, де перебували люди. Школа зруйнована повністю, до повномасштабного вторгнення росії в Україну в ній навчалося 400 дітей. На місці продовжують працювати поліцейські, рятувальники та вибухотехніки. Триває розбір завалів та огляд території. Попередньо, є інформація про постраждалих. Слідчі спільно з СБУ задокументували воєнний злочин росії за ст. 438 ККУ (Порушення законів та звичаїв війни). Робота продовжується. Зараз найголовніша мета – врятувати життя людей. #поліція #Донеччина #Бахмут #обстріл

Posted by Поліція Донецької області on Wednesday, June 8, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Головні новини про війну в Україні. 8 червня. ОНЛАЙН