Бер Гріллз в Україні: разом із Зеленським телеведучий відвідав «Пункт незламності» у Києві (фото)

Україну відвідав відомий британський телеведучий-мандрівник Бер Гріллз.

Разом з президентом Володимиром Зеленським він відвідав «Пункти незламності» у Києві. Про це повідомили у Telegram-каналі глави держави.

«Важливо, щоб світ чув правду про боротьбу українців за свою свободу та демократію, про ракетний терор агресора проти наших людей., дякую за цей візит до України», — написав Зеленський.

У своєму Twitter Гріллз подякував президенту за зустріч у Києві та анонсував випуск нової програми згодом.

«Оскільки Україна наближається до зими, а її інфраструктура піддається атаці, виживання для мільйонів людей стає реальною щоденною боротьбою. Завдяки цій спеціальній програмі світ побачить сторону президента Зеленського, яку ніколи раніше не показували», — написав Гріллз.

Що відомо про Бера Гріллза

Бер Гріллз — популярний 48-річний британський телеведучий. Він відомий завдяки передачі «Вижити будь-якою ціною», яка виходить з 2006 року. Це проєкт про екстремальні подорожі, де Гріллза висаджують в диких місцях. Його завдання — дістатися до цивілізації та показати глядачам, як він виживав у таких умовах. Програма стала одною з найрейтинговіших на телеканалі каналу Discovery.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Символ віри в перемогу»: Шон Пенн привіз та залишив в Україні свій «Оскар» (фото, відео