Бій між Маском і Цукербергом транслюватимуть на платформі Х

Американський мільярдер Ілон Маск заявив, що поєдинок між ним і генеральним директором Meta Марком Цукербергом транслюватимуть у прямому ефірі у соцмережі X, раніше відомій як Twitter.

За його словами, усі виручені кошти витратять на благодійність для ветеранів.

Раніше Маск сказав, що «підіймав вагу протягом дня, готуючись до бою», і додав, що не має часу на тренування, тому приносить гирі на роботу.

Коли у Маска запитали про суть поєдинку, він відповів: «Це цивілізована форма війни. Чоловіки люблять війну».

Конфлікт Цукерберга і Маска: що відомо

Нагадаємо, мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг погодились зустрітись в поєдинку в Лас Вегасі.

Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнив Цукерберга в Twitter.

Маск насміхався з Цукерберга у Twitter, «Zuck my 👅», — писав він. У день запуску Threads Цукерберг опублікував перший за 11 років твіт і пожартував у ньому з Ілона Маска. 

Підписник Маска в Twitter зауважив, що підприємцю «варто бути обережніше», адже Марк молодше, займається джиу-джитсу й навіть бере участь в турнірах. На що глава Tesla і SpaceX написав, що «готовий до поєдинку в клітці».

Через деякий час Цукерберг опублікував сторіз в Instagram зі скріншотом цього треда і підписом «прийшли мені місце». Ілон посміявся і заявив, що готовий до поєдинку, запропонувавши зробити це в октагоні Лас-Вегаса, яким володіє ліга зі змішаних єдиноборств UFC.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Х замість пташки: Twitter змінив свій багаторічний логотип (фото)