Бійці «Азову» повернули під контроль частину Нью-Йорка на Донеччині (відео)

Бригада «Азов» повернула під контроль частину селища Нью-Йорк на Донеччині й деблокувала українських військових з російського оточення.

Бійці змогли стабілізувати ситуацію, однак вона залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів у зоні відповідальності бригади. Але попри надважкі бої бійці тримають оборону та успішно контратакують.

https://t.me/azov_media/6034

«Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій», — заявили в «Азові».

Бої за Нью-Йорк: що відомо

Селище Нью-Йорк розташоване у центральній частині Донецької області на Торецькому напрямку. За останню добу на цій ділянці фронту відбулося 16 боїв.

Ситуація у Нью-Йорку погіршилася влітку, коли окупанти активізувалися на цьому напрямку. Окупанти зайшли до селища та захопили його значну частину. При цьому росіяни у традиційній манері знищують населений пункт, бомбардуючи його.

Згодом бригаду «Азов» залучили до боїв у Нью-Йорку та околицях для покращення тактичного положення. Бригада зазначає, що на момент залучення «Азову» ситуація на лінії бойового зіткнення була «катастрофічною».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У прифронтовому Покровську залишаються 26 тис. людей, з них тисяча — діти