Білл Гейтс написав книгу про те, як людству уникнути нових вірусних пандемій (відео)
Getty Images

Білл Гейтс, засновник Microsoft, мільярдер і філантроп, написав книгу на тему, як запобігти новим пандеміям у майбутньому.

Про це бізнесмен повідомив у своєму блозі.

Книга під назвою «Як запобігти наступній пандемії» (How to Prevent the Next Pandemic) вийде 3 травня 2022 року. 

«Я стежу за COVID з перших днів спалаху, працюючи з експертами Gates Foundation, які десятиліттями борються з інфекційними захворюваннями. У процесі я багато чого дізнався як про цю пандемію, так і про те, як ми зупинимо наступну, і я хочу поділитися з людьми тим, що знаю», — написав Гейтс.

За його словами, у книзі викладені конкретні кроки, які люди зможути зробити, щоб не лише запобігти майбутнім пандеміям, а й у процесі забезпечити найкраще медичне обслуговування.

Також у книзі описано  уроки, які можна отримати з цієї пандемії, інновації, необхідні для порятунку життів, і нові інструменти, необхідні нам для ранньої та ефективної боротьби з патогенами.

Крім того у книзі Гейтс виклав зміст розмов із впливовими людьми зі сфери охорони здоров'я, наприклад, з Тедросом Аданомом Гебреїсусом, генеральним директором ВООЗ. 

Мільярдер висловив упевненість у тому, що пандемія коронавірусу може стати останньою.

Гейтс зазначив, що за останні два роки світ досяг «величезних успіхів» у медичній галузі та став «на шлях успіху». За словами бізнесмена, правильні інвестиції можуть зробити COVID-19 останньою пандемією.

Раніше Білл Гейтс дав прогноз щодо смертності від СOVID-19 у 2022 році.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

13 цитат Білла Гейтса про пандемію