Білорусь звинуватила Польщу в обстрілі своєї погранзастави. Стріляли з рогатки

На польсько-білоруському кордоні нове загострення. Білоруські прикордонники звинуватили польських військовослужбовців в обстрілі свого пункту пропуску.

Інцидент трапився в ніч з 10 на 11 квітня на КПП «Песчатка». Начебто польські силовики намагалися засліпити білорусів, а потім обстріляли заставу. При цьому ніхто не постраждав, але, як стверджують прикордонники лукашенка, зранку вони помітили пошкодження стін та знайшли «металеві кульки».

З якої зброї був проведений обстріл, білоруські прикордонники не повідомили, але на опублікованими ними відео військовий стріляє з рогатки.

Прикордонна служба Польщі ці звинувачення ніяк не коментувала, однак повідомила про спробу прориву свого кордону нелегальними мігрантами з боку Білорусі. Сталося це в районі застави «Черемха», яка знаходиться якраз навпроти білоруського КПП «Песчатка».

При спробі прориву мігранти закидали прикордонний патруль камінням. Було пошкоджено патрульний автомобіль, два військовослужбовці отримали травми.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.