Біля острова Зміїний горить російський фрегат — ЗМІ

Поблизу острова Зміїний після вибуху горить російський фрегат проекту 11356Р типу «Буревісник». Про це пише одеське видання Думская з посиланням на джерела.

Над цим районом начебто зараз кружляє російська авіація, а для допомоги фрегату з Севастополя вийшли рятувальні судна. Корабель, за попередньою інформацією, як пише видання, уразили українські ракети «Нептун».

Нардеп Олексій Гончаренко у свою чергу повідомив, що горить фрегат «Адмірал Макаров». Він був спущений на воду у 2015 році, а 24 лютого разом з крейсером «Москва» брав участь у захопленні острова Зміїний. «Адмірал Макаров» — один з кораблів, що має на озброєнні крилаті ракети «Калібр», якими обстрілюються місита України.

Фрегат «Адмірал Макаров»

Новини про пожежу на військовому кораблі рф почали з'являтися у соцмережах напередодні ввечері. Офіційно їх не коментували. Проте у новому щоденному зведенні Генштабу ЗСУ у графі втрати російських кораблів/катерів за добу добавилася одна одиниця.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Морський бій. Чий флот найсильніший у Чорному морі?