Блогер та актор Арестович — тепер радник з інформаційної політики української делегації ТКГ

Блогер Олексій Арестович став радником з інформаційної політики в українській делегації тристоронньої контактної групи у Мінську з мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомив сам Арестович на своїй сторінці у Facebook.

Він заявив: «Маю нагоду повідомити, що рішенням Глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Л. Кравчука (президента України у 1991-94 рр) мене призначено радником делегації з інформаційної політики з повноваженнями «єдиного голосу» щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України».

Арестович також повідомив, що українська сторона під час засідання групи 28 жовтня запропонувала координаторам процесу представити до 4 листопада свій варіант «Плану дій» щодо інтенсифікації процесу мирного врегулювання. Блогер пише, що наступне засідання ТКГ заплановано на період з 5 по 10 листопада.

Довідка

Новий радник Кравчука Арестович народився в Грузії в 1975 році. Він закінчив середню школу номер 178 в Києві, навчався на біологічному факультеті університету імені Тараса Шевченка, а потім в Одеському інституті Сухопутних військ. Вивчав психологію в російській авторській школі «Людина серед людей», а також теологію в київському Інституті релігійних наук святого Томи Аквінського.

У період з 1999 по 2005 роки працював в Головному управлінні розвідки під керівництвом Ігоря Смешка. Пізніше був актором в Київському театрі-студії «Чорний квадрат». Знявся в епізодичних ролях в 13 фільмах (2005-2012). З 2016 року є співвласником кінокомпанії.

 

Кравчук назвав умови для досягнення миру на Донбасі та його реінтеграції