У Львові блогери влаштували «голодну тусу» в День пам’яті жертв Голодоморів
o_zalisko

У День пам'яті жертв Голодоморів, 27 листопада, українські блогери влаштували вечірку з елементами еротики у львівському Будинку вчених. Олександр Заліско, один з блогерів, так відсвяткував свій День народження.

В Instagram він має більше ніж один млн підписників, повідомляє Zaxid.net.

Вечірку організували у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, тости проголошували стоячи на столах.

Зазначають, що на святі були присутні й інші блогери. Зокрема, Наталі Литвин (1 млн підписників), Таня Самбурська (1,5 млн), Валерія Юрченко (1,3 млн), Саша Бо (1,9 млн). Проводив захід — Володимир Остапчук.

Сам ведучий опублікував фото в Instagram з надписом «Блогерская голодная туса», але потім видалив його.

Вечірка викликала обурення у користувачів соцмереж. Але ніхто з блогерів не вибачився та не видалили фото та відео святкування.

«Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу…Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!», — написав Заліско на своїй сторінці в Instagram.

В Україні та світі вшановують пам’ять жертв Голодомору. Що потрібно пам’ятати
Дудь показав вирізаний шматок інтерв'ю з українцем Івангаєм