Бомбосховище Драмтеатру в Маріуполі витримало авіаудар армії росії — Тарута

Бомбосховище Драматичного театру у Маріуполі витримало удар авіаційної бомби. Почалися роботи з розбирання завалів, люди виходять на поверхню. Про це повідомив Сергій Тарута, народний депутат.

«Після страшної ночі невідомості на ранок 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя! Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живі!», написав Тарута на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 16 березня російські окупанти цілеспрямовано скинули потужну бомбу на Драмтеатр, де в цей час ховалися сотні людей. На площі перед входом в будівлю, фарбою було позначено, що в приміщенні знаходяться діти. За словами, російських політиків, в театрі розташовувався штаб полку «Азов», тому по ньому було завдано удару.

Полк «Азов» заявив, що театр був місцем збору людей, які втратили житло та засоби для існування, чого окупанти не могли не знати. Військові стверджують, що в момент скидання бомби в будівлі було близько 1 тис. людей.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.