Британські блогери пожартували й відкрили готель просто неба
ndtv.com

У Великобританії відеоблогери Ріс Сіммонс і Джеймі Камаз жартома створили «найгірший Airbnb в світі» та відкрили готель просто неба, без стін і стелі. Однак багато людей всерйоз зацікавились пропозицією, повідомляє видання The Independent.

Блогери розмістили на сайті Airbnb фото «готелю», в якому немає ні стін, ні даху, тільки двоспальне ліжко і дві тумбочки на відкритому повітрі. «Зате можна виспатися на свіжому повітрі», пишуть автори ідеї.

Прикладом для жартівників став готель «нуль зірок» в Швейцарії. Дизайнери Френк і Патрік Рікліни відкрили в окрузі Тоггенбург готель Null Stern з трьох окремих номерів. Кожен складається з помосту, ліжка і двох тумбочок з електричними лампами.

Для розіграшу автори все необхідне безкоштовно взяли на Facebook Marketplace: матрац, ковдру, дві подушки, тумбочку, настільну лампу і два келихи для вина. Блогери описали цей «готель» як створений за образом «одного з найбільш вишуканих і унікальних готелів в Європі».

Відеоблогери не очікували, що хтось насправді захоче зупинитися в такому «номері», але все ж запитів від потенційних гостей отримали достатньо. Тепер пранкери задумуються про те, щоб відкрити готель просто неба як «серйозний бізнес».

Фешенебельні готелі, вино за казенний рахунок і захмарні штрафи для порушників