Британські блогери розмістили на Airbnb ляльковий будиночок і його забронювали десятки людей
Арчі Меннерс і Джош Пітерс

Британські блогери Арчі Меннерс і Джош Пітерс сфотографували інтер'єр лялькового будиночка, завантажили кадри на сайт і заявили, що це особняк XVIII століття у південній частині Лондона. За їх словами, вони отримали бронювання майже на 3,5 тисячі фунтів, пише Indy100.

Мініатюрний особняк настільки деталізований, що в ньому є «книги, які можна читати, і справжні картини».

Один із блогерів пояснив, що вони хотіли дізнатися, наскільки надійні алгоритми сервісу з перевірки на шахрайство. «Щоб дати Airbnb шанс», перш ніж фотографувати будинок, вони поклали на підлогу в ванній кімнаті банківську карту, а в холі поставили звичайну пляшку з водою. На одній з фотографій в дзеркалі видно їхні обличчя.

Блогери зареєстрували акаунт на матір одного із них і призначили вартість у 87 фунтів за ніч в будинку. За кілька днів вони отримали замовлення на тисячі фунтів. Їх скасували, а гроші повернули гостям.

Двом чоловікам, які забронювали особняк в останній момент, Меннерс і Пітерс оплатили номери в п’ятизірковому готелі. В кінці ролика блогери нагадали, що перш ніж бронювати щось онлайн, варто все перевіряти ще раз. 

Британські блогери пожартували й відкрили готель просто неба