Буданов розповів, яку зброю потребують ЗСУ для контрнаступу

Збройні сили України потребують додаткове озброєння для проведення контрнаступу. Про це керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів в інтерв'ю The Wall Street Journal.

За його словами, для прискорення контрнаступу Україні терміново потрібні ракетні комплекси середньої та великої дальності, великокаліберна артилерія та ударна авіація.

«Ми ведемо війну на своїй території. Якщо хтось вважає, що у нас повинні бути обмеження щодо використання деяких видів озброєння, я хотів би нагадати, що Росія тут використовує абсолютно всі види озброєння, які є у неї, від крилатих ракет, які запускають з підводних човнів, до стратегічних бомбардувальників. Тут застосовано весь спектр російської зброї, окрім ядерної», — Буданов.

Він також наголосив, що Україна не піде на зміну своїх кордонів.

«Хто може змусити Україну заморозити конфлікт? Це війна всіх українців, і якщо хтось у світі думає, що може диктувати Україні умови, за яких вона може або не може захищатися, то він серйозно помиляється», — наголосив головний розвідник країни.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Американська зброя інколи прибуває в Україну менш ніж за добу — посольство США