«Буде лише гірше»: Яніна Соколова відреагувала на критику реклами її фонду

«Фонд Яніни Соколової» запустив рекламу своєї гарячої лінії психологічної допомоги «Варто жити» на бігбордах у Києві з провокативними написами «Буде лише гірше», «З депресії не вийти» та «Життя не має сенсу».

Як пояснила Соколова, з такими фразами українці найчастіше звертаються на їхню лінію психологічної допомоги і мали б привернути увагу тих, у кого виникають такі думки.

«Розрахунок нас і наших партнерів, за участі психологів агенції, був на те, що людина, яка прочитає на борді свої ж думки синхронізує їх з собою і побачить що: вихід є, як написано нижче на борді набере наших психологів 5522 і отримає допомогу», — наголосила  Соколова.

Водночас у соцмережах така реклама викликала обурення. Користувачі зазначають, що ці заклики матимуть зворотний ефект для людей з депресією. Крім того, стверджують, що мало людей, будуть розглядати плакат уважно та набирати номер.

«Не помиляється той, хто нічого не робить. Ми помилилися. За неприйнятну в наш час  концепцію рекламної кампанії несу відповідальність персонально я. Я її затвердила після пропозицій рекламної агенції McCann Kyiv.Тому прошу персональне вибачення у всіх, в кого наша ідея викликала зворотню від бажаного реакцію», — написала Соколова.

Вона закликала читачів у Facebook запропонувати написи на плакатах, які, на їхню думку, спонукали звертатися до психологів і одночасно не травмували людей у кризових психологічних станах.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Клопотенка обматюкали у переписці. Він каже, що це редактор «Заборони», видання заперечує