«Буде розмова в Києві»: Зеленський після поїздки на Донеччину розкритикував урядовців

26 червня президент Володимир Зеленський прибув на Донеччину. Він заявив, що у Києві відбудеться «окрема розмова» з урядовцями, які повинні бути біля фронту.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

Зеленський провів там нараду щодо безпеки та підтримки людей. За його словами, деякі профільні урядовці мають перебувати «поблизу фронту — у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення». Натомість вони відсутні на місцях по півроку й більше.

«Рішення, яких просто з Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року та більше. Буде серйозна розмова, і буду робити щодо них відповідні висновки», — заявив Зеленський.

Глава держави розповів, що офіційно представив нового командувача Об’єднаних Сил Андрія Гнатова всім, хто відповідає за оборону на Донеччині. Військове керівництво заслухало доповіді безпосередньо з позицій.

«Був радий особисто побачити і подякувати нашій 110-й бригаді та 47-й бригаді — абсолютно героїчні, результативні хлопці. Подякував і нашим бойовим медикам», — додав Зеленський.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.