Бункер, тиранія і «спортсмени»  – Зеленський потролив путіна і сепаратистів
Офіс президента України

Під час розмови з російським ЗМІ президент України Володимир Зеленський жартував над Путіним та сепаратистами.

Відео інтерв’ю виклали на каналі президента України у Telegram.

Найбільше за час інтерв’ю дісталося лідеру кремля володимиру путіну. Зеленський кілька разів глузував із його віку та натякав на те, що путін скоро помре. Посміявся український президент і з незмінності влади у кремлі.

«Мені не 70 років, у мене точно є час. Але я тут ненадовго, і після мене прийде гідна людина. Я хочу закінчити цю війну, не хочу, щоб у нас були сотні тисяч загиблих», — сказав Зеленський.

«Амбіція ось ця «хочу Радянський Союз» — а скільки йому залишилося жити? Та як будь-якій людині, якій 70-80 років. Ну не 50 років жити ще», —сказав український президент наприкінці інтерв’ю.

Натякав Зеленський і на те, що путін переховується у бункері.

«Щоб домовитися, йому треба своїми ногами виходити звідти, де він там є, і прийти на зустріч до мене», – сказав Зеленський.

Потролив Зеленський і лідерів бандформувань на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Він пригадав свої студентські роки і порівняв ватажка так званої «ЛНР» Леоніда Пасічника зі «спортсменами» - типовими особами у майці у смужку і спортивних штанях.

«Вони переодягнули костюми і стали тими, ким вони стали. Але він у спортивних штанях під цим костюмом і лишився. І у спортивних штанях, і у майках у смужку», - сказав Зеленський.

Окуповані території він назвав «офісами російської федерації на території України», а ватажків бандформувань – «виконавчими директорами», які діють від імені Путіна.

«Я, певно, буду говорити із власником цих людей, якщо ви не проти», – сказав Зеленський.

«Якби ми захотіли, ми б завтра були у Криму» – Зеленський про повернення окупованих територій