Через протест парашутиста під час матчу Євро-2020 травмувалося кілька людей
Getty Images

Через протест парашутиста під час вчорашнього матчу Євро-2020 між Німеччиною та Францією кілька людей потрапили до лікарні. Перед початком поєдинку над стадіоном з'явився парашутист, який спершу ледве не врізався у натовп, а потім приземлився на футбольному полі. Медики надали йому медичну допомогу, після чого чоловіка вивели правоохоронці.

Про це пише BBC.

На парашуті були написані слова: «Позбудьтеся нафти! Greenpeace». 

Під час свого приземлення протестувальник заплутався у дротах «камери-павука», і через це на поле та трибуни впали уламки, які спричинили травми людей.

Ушкодження міг дістати і головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам. Але йому вдалося ухилитися від шматка обладнання, який падав на нього.

Організація Greenpeace взяла на себе відповідальність за цю акцію і вибачилася за інцидент.

Її представник Бенджамін Стефан сказав, що парашутист приземлився на полі ненавмисно. За задумом він мав лише пролетіти над стадіоном. Ця акція була спрямована на німецього автомобільного виробника Volkswagen.

Водночас в УЄФА кажуть, що ця акція була необдуманим вчинком, який завдав травм кільком людям, які прийшли на гру і зараз перебувають у лікарні. Організація наголошує, що правоохоронці вживатимуть необхідних заходів.

Кріштіану Роналду відсунув від себе пляшечки Соса-Соlа — компанія втратила $4 млрд (відео)