Чи можна навчитись трейдингу безкоштовно?

Багато хто задається питаннями: «З чого почати свій шлях в світі трейдингу та криптовалют?», «Як не втратити і заробити?», «Чи можу я взагалі стати трейдером?».

Відповіддю на всі запитання є Cryptology, які розробили свій Base Camp — https://cryptology.school/base-camp. Але що це таке?

Cryptology Base Camp

Base Camp — це безкоштовний онлайн-курс, де ми простими словами говоримо про складні поняття та інтегруємо тебе у нішу фінансових ринків. Головна ціль — сформувати правильне бачення трейдингу, фінансових ринків, та дати вам фундаментальні знання. Це важливо, адже, нажаль, мало хто розуміє важливість знань та навичок. 

CRYPTOLOGY BASECAMP — це відповідь на питання «З чого мені почати?».

Досвідчені учасники ринку не дадуть збрехати, що фінансові ринки не терплять відсутності знань, тому ми ділимося цими матеріалами безкоштовно. Тут ти отримаєш доступ до 5 безкоштовних відеоуроків, 2 практичних трансляцій для відпрацювання знань, Q&A сесію, а також багато корисних матеріалів для вивчення.

Ось як виглядає Base Camp зсередини:

  1. Урок 1. Чому трейдинг — найперспективніша онлайн професія 2024? Тут ви дізнаєтесь про перспективи трейдингу, чому він актуальний саме зараз, та побачите декілька схем як можна швидко почати. 
  2. Урок 2. Спроможності ринку цифрових активів. Тут ви дізнаєтесь, як можна заробити на криптовалютах, та як зробити це якомога простішим для вас. 
  3. Урок 3. Як прискорити свій розвиток в трейдингу? Тут ви дізнаєтесь, чому самоосвіта у разі трейдингу може дуже дорого коштувати (буквально), як цього уникнути, та яким має бути трейдер. 
  4. Урок 4. Основи ризик-менеджменту та відповідальне використання криптовалюти. Ризик менеджмент - це дуже важливо. Тут ви дізнаєтесь, як не злити весь капітал у першу ж спробу. 
  5. Урок 5. Як розвиватись далі після навчання? Тут ви дізнаєтесь що робити після курсів, як відрізнити погану школу від хорошої, та як трейдити з невеликим стартовим капіталом. 

І це навіть не половина того, чому вас можуть навчити! 

Висновки

Base Camp від Cryptology School — це ідеальний варіант для тих, хто хоче почати свій шлях в трейдингу, але не знає як. Або вже почав цей шлях втративши запалм, та тепер хоче почати правильно. Cryptology допоможе вам з усіма цими питаннями абсолютно безкоштовно. Головне — ваше особисте бажання досягти успіху.