Чоловік шукав у річці зуб доісторичної акули, коли його за голову вкусив алігатор
Pixabay

Джеффрі Хейм, пірнальник, шукав зуб акули в річці М'якка у Флориді. Під водою на нього напав алігатор та вкусив за голову, але чоловікові вдалося врятуватися.

Зуб мегалодона дайвер хотів знайти для своєї колекції. Перед тим як пірнути у воду, він оглянув річку — шукав алігаторів. Чоловік нікого не помітив, тому вирішив зануритися, повідомляє CNN.

Хейм робив усе без акваланга і пробув під водою всього 45 секунд, коли тварина напала. Чоловік отримав перелом черепа та поранення руки. Після перших укусів йому вдалося вилізти на берег. Знадобилися 34 шва, щоб зашити рану в постраждалого. Першу допомогу йому надали в ресторані на березі.

Джеффрі каже, що після нападу був знесиленим і хотів заснути, але боявся померти. У лікарні, за словами чоловіка, він розплакався від того, що йому пощастило вижити.

Комісія з охорони риб та дикої природи Флориди заявляє, що алігатори стали більш активними, бо у них зараз шлюбний сезон.

Незважаючи на серйозні травми, Хайм сподівається, що тварину не уб’ють. У комісії розповіли журналістам, що в річці вже спіймали одного алігатора (самку). Зазвичай після вилову тварин забивають на м'ясо та знімають із них шкіру або передають у зоопарки.

Вісімнадцять слонів загинули в Індії нібито від удару блискавки